U kunt bij ons ook online bestellen
Ambachtelijk

Bij De Boey is bakken een ambacht. We staan garant voor versheid en kwaliteit. Daarin is elk detail belangrijk.

Bakkerij De Boey is sinds 1984 een gevestigde waarde in de Kerkstraat in Sint-Gillis-Waas. U vindt bij ons altijd een ruime keuze aan ambachtelijk gebakken broden en het lekkerste gebak.

We selecteren de beste grondstoffen en maken gebruik van recepten die hun waarde telkens weer bewijzen. Onze bakkers zijn vakmensen, die elke nacht broden en  taart met zorg bereiden op artisanale wijze zodat we ‘s ochtends weer heerlijk geurende producten van uitstekende kwaliteit kunnen aanbieden.

Dat we respect hebben voor traditie betekent niet dat we blijven stilstaan. We zijn steeds op zoek naar manieren om onze producten en service te verbeteren. Cruciaal daarbij is dat het onze klanten en onze producten ten goede komt. Ondertussen hebben we meer dan 45 verschillende soorten brood en regelmatig komen daar nog nieuwe varianten bij. Wij staan open voor suggesties en vragen van al onze klanten en het is onze missie om iedereen te kunnen bedienen met het product naar wens.

Sinds 2011 zijn Bas en Nena eigenaar van de bakkerij die werd gestart door het echtpaar De Boey. Het jonge koppel is zeer gemotiveerd en bouwde samen met hun gedreven team de zaak verder uit. Hun motivatie daarbij is het constant verbeteren van kwaliteit en service.

Bas volgde de opleiding tot bakker aan Ter Groene Poorte in Brugge waarna hij stage deed bij enkele gerenommeerde Belgische bakkers. Nena leidt de winkel met veel enthousiasme.

Samen met het team zorgen we dat we u elke dag een mooi aanbod aan heerlijk verse producten kunnen aanbieden.

brood koeken