Bekijk hier onze eindejaarsfolder
Stokbroden

Wij leveren ook aan bedrijven in Sint-Gillis-Waas en omgeving.

U kunt kiezen uit een ruim assortiment, telkens aangevuld met seizoensgebonden producten. Bakkerij De Boey staat garant voor een dagelijkse levering (“ook op onze sluitingsdagen of wanneer onze eigen winkel in verlof is) van brood en patisserie.

Koude bakkerijen, kleine supermarkten, tavernes, broodjeszaken, automatenshops, rusthuizen etc. hebben de mogelijkheid om onze producten af te nemen.

Klantvriendelijkheid en correctie facturatie zijn onze troeven. Via een persoonlijke pagina aan onze website kunt u, eenmaal ingelogd, op een snelle en eenvoudige wijze uw bestellingen doorgeven.

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een assortiment op maat. Bakkerij De Boey is ook sterk in seizoensgebonden producten. Uw omzet zal gegarandeerd stijgen!

Ook niet dagelijkse leveringen zijn mogelijk. Denk hierbij onder andere aan koffiekoeken voor een ochtendvergadering, een originele taart voor een bedrijfsfeest, of sinterklaaspakketten, geschenkmanden en dergelijke als personeelsgeschenk, of een relatiegeschenk.

Contacteer ons vrijblijvend om samen de mogelijkheden te bekijken.

koeken brood